Handicapscooter – el mobilitet

Er du gangbesværet? Bliv uafhængig og få bevægelsesfrihed med el mobilitet. Det Mobile Værksted er vores seriøse og kvalitetsbevidste firma, som er specialiseret i montering, reparation og forhandling af personlige hjælpemidler til ældre og handicappede.

Vi har 15 års erfaring med salg og eftersyn af el kørestole og handicapscootere. Vores ekspertise har gjort os i stand til at hjælpe både kommuner, plejeinstitutioner og private med el mobilitet på Fyn og resten af Syddanmark.

Ring til os på telefon 65 91 40 95 for el mobilitet med el kørestol og handicapscooter.

Eftersyn af din handicapscooter

Trænger din handicapscooter til et eftersyn? Vi har mange års erfaring med el mobilitet og kan til enhver tid efterse din el kørestol eller handicapscooter. Vi kører ud til dig, og skulle vi opdage fejl, mangler eller slidtage, sørger vi for at udbedre skaden.

Vores store ekspertise sikrer dig en grundig service og en uforpligtende rådgivning ved eftersyn af din el kørestol eller handicapscooter.

Ring til os på telefon 65 91 40 95 for eftersyn eller rådgivning i forbindelse med din handicapscooter og el kørestol.

Salg af reservedele til din el kørestol

Er batteriet fladt eller dækket punkteret? Vi forhandler og udskifter reservedele på din el kørestol eller handicapscooter. Ønsker du det, leverer og monterer vi reservedelene til din el kørestol eller handicapscooter – vi ønsker at gøre det så nemt for dig, som overhovedet muligt.

Ring til os på telefon 65 91 40 95 for reservedele til din el kørestol eller handicapscooter.

Kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser

Vi har forstand på el mobilitet. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider. Vælg os for salg og service af el kørestol og handicapscooter.

Ring på telefon 65 91 40 95 – vi giver gerne et uforpligtende tilbud på el mobilitet.